BIĆE BELAJA! Čupo i Sejo Kalač ulaze u "Zadrugu" da pomrse konce Jeleni Golubović
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

šou program

BIĆE BELAJA! Čupo i Sejo Kalač ulaze u "Zadrugu" da pomrse konce Jeleni Golubović

Stars -

Čupo Kalač i njegov rođak Sejo Kalač uskoro ulaze u "Zadrugu". Muzičari su u pregovorima s produkcijom, a Jelena Golubović ne sluti kakvo joj se iznenađenje sprema. Čupo i Jelena su, podsetimo, tokom rijalitija "Farma" imali žestoku seksualnu akciju, nakon koje su uplovili u turbulentnu vezu. On je posle seksa u štali ispao zbog malog broja glasova publike, ali je potom i vraćen u baražu. Tada je Jeleni preneo informacije iz spoljašnjeg sveta, zbog čega je bio diskvalifikovan. Inače, ljubavni čin dogodio se posle jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedelje, morala je da spava u štali. Čupo ju je nešto kasnije, trezan, posetio, nakon čega su imali žestok seks.

Jelena Golubović, Čupo Kalač
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Happy, Printscreen/zadruga

To nije emitovano, ali je snimak ubrzo procurio i Kurir ga je prvi objavio. Kalač je zaprosio Golubovićku u emisiji u kojoj je proglašena za pobednicu "Farme". Ipak, ljubav nije trajala dugo, a ponovo su se sreli u rijalitiju "Parovi", gde su jedno drugo "častili" mnogobrojnim uvredama i iznosili prljave stvari iz njihove veze koje su vezane pre svega za njihov intimni život.

Sejo Kalač
foto: Kurir

Povodom Kalačevog ulaska u rijaliti kontaktirali smo sa muzičarem:

- Neću još ništa da pričam o tome. Svakako bi Sejov i moj ulazak promenio tok igre. Ništa se ne dešava unutra. Zadrugari su malo uspavani. Kada biste znali kakav šou nas dvojica pravimo. Ali polako, možda će uskoro biti prilike to i da vidite. A što se Jelene tiče, svakako će biti iznenađenje. S njom sam ostao u korektnom odnosu, ali ne verujem da bi joj bilo milo da me vidi kako koketiram sa drugim ukućankama. Svakako bi to bilo zarad šoua jer mene privatno takve priče ne zanimaju - rekao je Čupo za Kurir.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Lj. S.

00:34

Karleuša dobila poklone od Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja