EVO KADA JE PRIJA NAPRAVILA PREKRŠAJ: Pevačici policija pisala KAZNU, Brenina snajka tad ZAPENILA OD BESA!
Foto: Kurir Televizija

ŠOK!

EVO KADA JE PRIJA NAPRAVILA PREKRŠAJ: Pevačici policija pisala KAZNU, Brenina snajka tad ZAPENILA OD BESA!

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović danas je aktivan vozač, a vozački ispit je položila neposredno pre trudnoće i odmah je kupila automobil.

Nije bila skromna, te je priznala da je odličan vozač, ali i otkrila pravi li prekršaje na putevima, da li je imala okršaje sa policijskim osobljem, kao i koliko joj pomaže to što je javna ličnost kada ne postupa po propisu.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Ami Dži šou

- Kasno sam položila, par meseci pre trudnoće. Kupila sam odmah auto i krenula sam da vozim i stalno sam želela da vozim. Međutim, ostala sam trudna i nisam uopšte želela da rizikujem tada i da vozim. Tako da sam tek posle porođaja nastavila i volim da vozim - kaže Prija i otkriva kakav je vozač:

- Kažu da sam fenomenalan. Ja nekako opušteno vozim, nisam od onih koji se približe volanu i budu zgrčeni. I drugi kažu da sam dobra.

Za četiri godine koliko ima vozačku dozvolu, policija ju je prvi put zaustavila tek pre nekoliko nedelja.

- Policija me je prvi put zaustavila pre jedno dve, tri nedelje, javila sam se na telefon. Nije mi bio spojen telefon na blutut kao što je uvek i javila sam se na telefon samo da kažem: „Ne mogu da pričam sada, čujemo se posle“, i samo što sam se javila, policija me je zaustavila - govori Aleksandra ističući i da je tad popila kaznu:

- Rekla sam: „Odmah piši“. Dešava se kada te neko prepozna ili voli tvoje pesme da te nekad i puste. Ja sam rekla: „Molim te mi napiši, zaslužila sam“. Stvarno je napisao kaznu. Još je nisam platila, zaboravila sam.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

Njen suprug, Filip Živojinović nije toliko čest gost na njenim nastupima zbog obaveza koje ima, a Prija otkriva da i kada nije sa njom, on provodi vreme sa njihovim naslednikom.

- Voli da dolazi na moje nastupe i nije mu dosadno. Sada bio na putu i vratio se prekjuče i uglavnom ga i nema jer po ceo dan nešto radi i ima sastanke, pa kad imam neki nastup blizu, on i krene. Uglavnom voli da ostane sa sinom.

- Zna da pohvali, ali on mi je najveći kritičar. Uvek nešto oko pesama, repertoar, pa me pita zašto nisi pevala neku pesmu koju mi je rekao. Uglavnom kaže: „To je trebalo da ubaciš u repertoar“, pa me oko toga kritikuje. Ali ga slušam i onda za sledeći put uradim tako kao što mi je rekao - kazala je Aleksandra Prijović u intervjuu.

Kurir.rs/M.K./ Telegraf

Bonus video:

00:47

Reportaža iz Belog Manastira gde je odrasla Aleksandra Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track