UHAPŠENI MENADŽER JALE I BUBE OTAC JE POZNATOG REPERA: Isplivali novi detalji, ovo niko nije znao
Foto: Dragana Udovičić

HAOS

UHAPŠENI MENADŽER JALE I BUBE OTAC JE POZNATOG REPERA: Isplivali novi detalji, ovo niko nije znao

Stars -

Menadžer repera Jale Brata i Bube Korelija Admir Arnautović Šmrk je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa.

Jala Brat, Buba Koreli
foto: Printscreen/Instagram

Naime, popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije koji je veoma brzo postao miljenik mlađim generacijama koji vole muziku modernog doba.

Da podsetimo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine tokom prethodne noći proveli su akciju u kojoj je uhapšen Admir Arnautoivć rođen 1980.g. u Sarajevu, dok je za licem A. M. rođen 1985, raspisana operativna potraga obzirom da nije zatečen na adresi stanovanja.

Takođe, uhapšen je F. G, pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo iz člana 237. KZ BIH (Povreda tajnosti postupka).

Uhapšeni su zadržani u službenim prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo, te će nad istim biti nastavljena kriminalistička obrada, a za A. M. se traga u cilju lociranja, pronalaska i hapšenja istog, piše avaz.ba.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Bonus video:

00:06

BILI SU KAO NOKAT I MESO: Dok je Buba Koreli u pritvoru, Jala Brat ne izlazi iz TERETANE, ni reč o prijatelju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja