EMINA PONELA NAJVEĆI MODNI TREND OVE GODINE Devojke se kunu U NJIH, a muškarci NE MOGU OČIMA DA IH VIDE, evo šta je u PITANJU!
Foto: Printscreen/Instagram

EMINA IH je pazarila pre svih svetskih zvezda

EMINA PONELA NAJVEĆI MODNI TREND OVE GODINE Devojke se kunu U NJIH, a muškarci NE MOGU OČIMA DA IH VIDE, evo šta je u PITANJU!

Stars -

Emina Jahović važi za jednu od najbolje obučenih dama na našoj estradi, a dok je na sceni i u emisijima uvek besprekorno doterana, u privatnom životu preferira opušteniji stil i rado prati trendove.

Pevačica je nedavno pozirala u atraktivnoj, modernoj kombinaciji, pokazavši da je prigrlila najpoželjniji trend jeseni i nabavila obuću u kojoj će provesti jesenje dane.

Naime, Emina je izabrala mladalačko, urbano izdanje za svaki dan, kome ne možemo da nađemo manu i idealno je za prelazni period - septembarske i oktobarske sunčane dane.

Ona je pozirala u teksas šortsu i teksas jakne, te rolci u braon boji i bez rukava, a posebno su nam se dopao njen izbor obuće. Emina nosi kaubojke - najpoželjnije čizme ove godine, za koje modni stručnjaci tvrde da će biti trend broj 1 u nadolazećim danima.

Inače, praktično da nema modne influenserke i trendseterke koja nije nabavila par kaubojki, a iako je ovaj tip obuće vrlo tražen on oduvek izaziva podeljena mišljenja.

Kurir.rs/M.K./ Blic žena

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track