STANIJA PROSLAVILA USELJENJE U NOVI STAN! Zavirite u LUKS PENTHAUS Dobrojevićke, od OVIH DETALJA mnogima će POPADATI VILICE!
Foto: Printscreen/Premijera

ŠOK!

STANIJA PROSLAVILA USELJENJE U NOVI STAN! Zavirite u LUKS PENTHAUS Dobrojevićke, od OVIH DETALJA mnogima će POPADATI VILICE!

Stars -

Stanija Dobrojević se zvanično uselila u stan, a tim povodom je napravila žurku za najuži krug ljudi.

Buduća učesnica "Zadruge 6" odlučila je da kupi luksuznu nekretninu u Rumi, a kako je sama priznala, za penthaus je morala da izdvoji pravo bogatstvo.

1 / 6 Foto: Printscreen/Premijera

Mesecima su u stanu bili majstori, aStanija je dala sve od sebe da svaki detalj bude u skladu sa ambijentom. Svuda dominira bela boja, a nakon napornih radova, Stanija je napravila veliku proslavu povodom useljenja.

Stanija je priznala da nije štedela kada je enterijer u pitanju:

- Nije bitno šta je skuplje, nego što je sve napravljeno lepo i elegantno sa ukusom, bilo je malo rizično, ali toliko je sve lepo ispalo, čak i lepše nego što sam zamišljala. Inače, sve je bila moja ideja, tako da sam ponosna što je sve sprovedeno u delo. Ne volim da pričam o ciframa, to nikad ne radim, a koliko su koštali zidovi... Mnogo je koštalo da se opremi stan, nisam štedela, ali sve je ovo pokazatelj moje duše. Ovo je ipak moj intiman prostor. Moj prvi, devojački stan bio je u sličnom fazonu, ali ovo je sad već malo zrelije. Useljenje je ove nedelje, radi se na dekoraciji, biće nešto posebno, a ovde sem moje majke, brata i bivšeg dečka i budućeg -sadašnjeg niko nije dolazio. Tako će i ostati! Kakav je moj javni imidž, medijski sam stalno zastupljena, pod kamerama sam non-stop, privatno sam zatvorena i asocijalana, retko primam ljude u svoj intiman kutak - istakla je Stanija.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:30

Stanija Dobrojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track