ĐORĐE ĐOKOVIĆ OVOM LEPOTICOM HTEO DA SE OŽENI, A ONA MU REKLA NE Bili u vezi 6 godina, pukla tikva, ovako je ona pričala o RASKIDU
Foto: Nenad Kostić

malo ko zna

ĐORĐE ĐOKOVIĆ OVOM LEPOTICOM HTEO DA SE OŽENI, A ONA MU REKLA NE Bili u vezi 6 godina, pukla tikva, ovako je ona pričala o RASKIDU

Stars -

Brat Novaka Đokovića Đorđe Đoković pronašao je svoju mirnu luku pored Saške Veselinov sa kojom je nedavno stao na "ludi kamen".

Inače, malo ko zna da je Đorđe pre nje 6 godina bio u vezi sa Tijanom Ralić.

Iako je sve slutilo na veribu par se rastao zbog česte razdvojenosti, kako su tada prenosili mediji.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
foto: Nenad Kostić, Printscreen/Instagram, Kurir

Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu. Njihova ljubav je okončana pre tri godine, a Tijana je jednom prilikom progovorila o raskidu.

Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je tada Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?, usledilo je tada pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", zaključila je tada bivša devojka Đorđa Đokovića tada na Instagramu.

Kurir.rs

Bonus video:

04:59

Đorđe Đoković o Sarbia openu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track