"JOVANA ME NE ZANIMA! JA NISAM UČITELJ LEPOG PONAŠANJA" Marić je ovako odgovorio Jeremićevoj na PROZIVKE!
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

NISU U DOBRIM ODNOSIMA?

"JOVANA ME NE ZANIMA! JA NISAM UČITELJ LEPOG PONAŠANJA" Marić je ovako odgovorio Jeremićevoj na PROZIVKE!

Stars -

Vodteljka Jovana Jeremić žestoko je oplela po Milomiru Mariću nakon njegovih izjava tokom jutarnjeg programa, a sada se oglasio i on.

Naime, Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, pa istakla da je ona njegovo remek-delo, ali i najveća kazna.

Milomir Maric
foto: Printscreen Happy TV

Posle njenih prozivki, oglasio se i Marić koji joj je poručio da je "učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja".

- Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće - poručio je Marić kratko za 24sedam.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink TV

- Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod****vački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, "Alisa u zemlji čuda", i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika - pričala je Jovana Jeremić.

Kurir.rs/srbijadanas/24sedam

Bonus video:

00:45

Jovana Jeremić otkrila kolika joj je plata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track