SRBIJA PAMTI TRENUTAK KAD JE VODITELJKA PALA U NESVEST USRED EMISIJE: Evo gde je danas Sanja i kako izgleda! Radi OZBILJAN POSAO
Foto: Printscreen/Pink TV

NEKAD I SAD

SRBIJA PAMTI TRENUTAK KAD JE VODITELJKA PALA U NESVEST USRED EMISIJE: Evo gde je danas Sanja i kako izgleda! Radi OZBILJAN POSAO

Stars -

Nekadašnja voditeljka Sanja Nikolić, prepoznatljiva po kratkoj, crnoj kosi, pala je u nesvest tokom informativne emisije koja je išla uživo u programu na televiziji "Pink".

O ovom nemilom događaju, koji je još iz 2000. godine, ostala je upamćena do današnjeg dana. Međutim, Sanja je ostala u informativnoj redakciji još dugo takon tog događaja.

Sanja Nikolić
foto: Printscreen

- Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja svojevremeno.

Sanja Nikolić
foto: Printscreen/YT

U njenom životu se dogodio veliki preokret, te je ova voditeljka otišla je u Skupštinu i to da radi kao narodni poslanik.

- Znam kako je biti ispred i iza kamere u tzv. poslaničkoj klupi. Lakše je svakako biti novinar, a i to je posao koji vuče - jednom novinar uvek novinar - kaže Sanja.

Sanja Nikolić
foto: Printscreen/YT

- Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava - zaključila je Sanja.

Kurir.rs

Bonus video:

01:30

OVO JE NJIHOV RECEPT ZA USPEŠNU SARADNJU! Dunja Fleš izazovnim plesnim pokretima ZAGREJALA ATMOSFERU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track