06:07

SVI SU MISLILI DA JE LUJKA, A JA SAM ZNAO DA JE POSEBNA! Čeda progovorio o upoznavanju sa suprugom POTPUNO NEVEROVATNA PRIČA!

kurir televizija

SVI SU MISLILI DA JE LUJKA, A JA SAM ZNAO DA JE POSEBNA! Čeda progovorio o upoznavanju sa suprugom POTPUNO NEVEROVATNA PRIČA!

Stars -

Čuveni političar Čedomir Jovanović u popularnoj emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrio je kako je došlo do upoznavanja sa njegovom suprugom, Jelenom.

On je voditeljki Ljiljani Stanišić otkrio da mu je "zapala za oko" još u formularu koji je popunjavala da bi se učlanila u stranku.

Prema njegovim rečima, oni koji su pregledali formulare, mislili su za Jelenu da je "lujka", a zapravo se ona samo šalila dok popunjavala.

- Bilo je pitanje šta misliš o sebi, a ona je odgovarala: da sam lepa, zanimljiva, bezobrazna... Radila bih u stranci sve da nađem nekog ko mi se sviđa... Ona se zezala, a taj formular su dali meni, da sam došao kasnije oni bi ga bacili. Već na prvom sastanku stranke sam znao ko je ta devojka - priča Čeda Jovanović i dodaje:

Čedomir Jovanović
foto: Kurir televizija

- Sedela je tačno ispred mene, ja sam stajao za pultom, a ona me gleda. Ja pitam da li ima neko da pita nešto, svako je rekao svoje i ja na kraju nju pitam: "A ti, Jelena, je l' imaš nešto da pitaš?". Ona mi je posle rekla da sam je tu kupio za ceo život. Posle par dana mi je bilo jasno da je posebna. Sve je bilo veoma komplikovano tada, nije mi padalo na pamet da se muvam sa njom, pa da je otkačim, nisam želeo da je upropastim koliko mi je bila važna - kaže Čeda.

Četvrtog oktobra kaže meni Zoran Đinđić da postoje neki spiskovi za hapšenje i da nije dobro da budu zajedno.

- Rekao je da mi je uzeo sobu u Hajatu, da tamo ima puno stranih novinara, a da će on ostati u stranci. Znam da sam krenuo iz stranke, okrenuo je tad, našli smo se i ostali do danas zajedno - kaže Jovanović.

Jelena i Čeda imaju četvoro dece, a kako kaže, neće odustati ni od petog.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja