Najnovije vesti

BOBA: Niko nije više promenio čarapa od Brene
00:38

BOBA: Niko nije više promenio čarapa od Brene

rešenje

"NE POSTOJI ŽENA KOJA JE PROMENILA VIŠE ČARAPA OD BRENE": Živojinovići se pobrinuli za dame koje imaju CELULIT!

Stars
16:32h

Porodica Živojinović pokrenula je liniju ženskih čarapa pod imenom "Lady B".

- Ovo je u stvari ideja i moja velika želja iz 1987. godine zato što su čarape kao što znate deo modne kolekcije koja se cepa najviše. Kada sam se ja rodil,a rodile su se i čarape. Ta moja velika želja uspela je da se realizuje kada je krenula korona. Bobu mogu da nazovem ne samo čovekom koji ispunjava moje želje, nego realizuje nešto što je za mene bila nemoguća misija. Zahvaljujući njemu, njegovoj upornosti i kao i Filipovoj želji da se uključi u ceo naš projekat, sa svojim realizatorskim idejama kreirali smo čarape "Lady B" koje će moći da nose sve dame bez ozbira na kilograme i godine - rekla je Lepa Brena.

1 / 15 Foto: Nenad Kostić

Kako je dodala, svesna svih dogmi kod nas kada su žene u pitanju, htela je da stane na put lošim komentarima i da podigne ženama samopouzdanje.

- Kod nas postoji veliki masovni atak na žene koje imaju celulit, starije su, posle 50 godine već vas zovu pežorativnim imenima. Htela sam da stanem na kraj ovim ugnjetavanjima i da kreiram čarape u kojima ćete moći da nosite mini suknje. U kojima će vaše noge da izgledaju savršeno, bez celulita, da se pokrivaju ožiljci i vene i da vas ne bole noge posle dugog stajanja.

Sami znate da ja pevam i igram na visokim štiklama već 40 godina i da je to naporan posao. Već godinu dana nosim moje specijalne čarape. U njima možete da se osećate komotno i slobodno. To su čarape koje imaju specijalnu hijaluronsku kiselinu utkanu u nitnima kao i nanočestice zlatne prašine što daje dodatnu mogućnost jednog komfora - rekla je Brena.

Na ovom događaju je došla i cela njena porodica, a o uspehu je govorio i Boba Živojinović.

- Mislim da smo uradili nešto specifično, nešto što je jedinstveno i mislim da ćete imati priliku da vidite o čemu se radi. Vrlo smo ponosni, pripreme i istraživanja su trajali dve godine, ali smo sa partnerima iz Italije napravili nešto čime možemo svi da se ponosimo - rekao je Boba Živojinović.

1 / 10 Foto: Nenad Kostić

Kako Boba tvrdi, niko ne može da predstavlja bolje ženske čarape od Brene, budući da ih je ona tokom karijere najviše nosila. Inače, ovo je i porodični biznis u kojem je Brena imala želje, a Boba sa sinovima realizovao sve te ideje.

Boba je i kroz šalu rekao da je postao stručnjak za ovaj vid mode.

- U početku nisam znao ništa o ženskim čarapama, a sada sam doktorirao i znam šta znači 20, 40... dena.

kurir.rs

Prija progovorila o Breninom biznisu
07:04

Prija progovorila o Breninom biznisu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja