02:05

POBEDNIK PRVOG X FAKTORA ZA KURIR TV OTVORIO DUŠU: Povukao sam se iz medija da bi spasio brak ALI SE IPAK DESILO OVO

ŠOKANTNO

POBEDNIK PRVOG "X FAKTORA" ZA KURIR TV OTVORIO DUŠU: Povukao sam se iz medija da bi spasio brak ALI SE IPAK DESILO OVO

Stars -

Pevač Daniel Kajmakoski, prvi pobednik "X faktora", gostovao je kod voditelja Ivana Gajića u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakao svog povlačenja iz medija i otkrio koji je bio razlog tome.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Jeste bilo svesno povlačenje iz medija. Živim u Beogradu od 2019. godine, naravno i ranije sam živeo, ali sam takođe i jedan period bio u Makedoniji. Tamo sam se oženio, dobio dete i razveo. Sve na brzinu odnosno na moderan način - rekao je pevač.

Daniel Kajmakoski
foto: Kurir televizija

- Zato sam se i povukao iz medija da bi sebi uzeo vreme za porodicu. U nadi da će to možda krenuti da funkcioniše, ali nije. Međutim, meni je jako bitno bilo da mogu sebe da pogledam u ogledalo i kažem sebi "okej, dao si sve od sebe" - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:58

VEČE EVERGRIN MUZIKE: Sutra na 17. Vrnjačkom festivalu sa niškim orkestrom Impresija nastupaju Daniel Kajmakoski i Dušan Svilar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track