"ZAMISLI KAKO BI SVAŠTA RADIO SA MNOM A NE MOŽEŠ NIŠTA" Ana potkačila Marka ovom OPASKOM, evo KAKO joj je ON odgovorio! (VIDEO)
Foto: Nikola Anđić, Printscreen

MUVAJU SE

"ZAMISLI KAKO BI SVAŠTA RADIO SA MNOM A NE MOŽEŠ NIŠTA" Ana potkačila Marka ovom OPASKOM, evo KAKO joj je ON odgovorio! (VIDEO)

Stars -

Ana Spasojević se bacila na uređivanje Marka Markovića, sa kojim je zajedno u hotelskoj sobi, jer ju je maneken izabrao za omiljenu osobu.

Naime bivši momak Stanije Dobrojević, Marko Marković je ovonedeljni vođa, te je završio u hotelskoj sobi sa Anom Spasojević, koja je jedna od devojaka, koje su u njegovom kokošinjcu i koje se bore za njega.

Spasojevićka koristi svaku priliku dok je sama sa Markovićem u hotelskoj sobi da mu se približi na svaki način, ne bi li iskoristila priliku da makar ugrabi delić njegove pažnje.

Ana Spasojević
foto: Printscreen/Zadruga

Ovom prilikom je Spasojevićka radila Marku "tretman lica" pincetom, tako što mu je čupala obrve i dlake. U jednom trenutku Marković je počeo da se žali kako ga boli na šta mu je Spasojevićka rekla:

- Izdrži čoveče, jesi li muško ili nisi?! Nije valjda da te toliko boli? - rekla je ona, na šta se maneken nadovezao:

Marko Marković
foto: Nemanja Nikolić

- Nikad više mi nećeš biti moja omiljena ličnost, ako me unakaziš! Nikad više! Kad će više kraj! Uhh ne mogu više da izdržim - rekao je Marković i dodao:

- Ne mogu više da čekam! Sto posto ćeš da me unakaziš! - rekao je Marko, na šta je Spasojevićka rekla:

- Ajde ti zamisli kako bi pucao i kako bi svašta nešto sa mnom, a u stvari ne možeš ništa - rekla je Ana, na šta je Marko odgovorio:

- U stvari ti sve to želiš, što ja zamišljam - završio je Marković.

Podsetimo od samog početka Zadruge 6 Marko Marković je krenuo sa zavođenjem mnogih devojaka, kojima se on takođe mnogo sviđa i koje polažu nadu da uđu sa njim u vezu u Zadruzi. Ana Spasojević je jedna od njih iz tog njegovog harema, u kome su između ostalog Milica Veselinović, Anita Stanojlović, pa i nova učesnica Slađa Lazić.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

05:59

Zlata Petrović o ljubavnom životu sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track