"PODRŽAVAM LJUBAV, A NE NASILJE, TUČU I STRES" Taki Marinković otkrio ZA KURIR da li Majina veza sa Markom ima PERSPEKTIVU
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

uz ćerku

"PODRŽAVAM LJUBAV, A NE NASILJE, TUČU I STRES" Taki Marinković otkrio ZA KURIR da li Majina veza sa Markom ima PERSPEKTIVU

Stars -

Marko Marković, bivši dečko Stanije Dobrojević i Maja Marinković smuvali su se u rijalitiju "Zadruga", a tim povodom oglasio se starletin otac Radomir Marinković Taki.

On je za Kurir rekao da podržava ćerkinu ljubavnu vezu i da mu je drago što je odabrala momka koji je drugačiji od onih na koje smo navikli da budu u ljubavnom odnosu sa Majom.

Maja Marinković, Marko Marković
foto: Printscreen/Zadruga

- Marko i Maja su se muvali još u Zadruzi 2. O njemu mogu sve najbolje da kažem, poznajem mu i brata. Marko je fin i kulturan momak.

Radomir Taki Marinković, Taki Marinković
foto: Nenad Kostić

Sigurno ćete me sada pitati za Staniju i njihovu vezu. Gostovao sam u emisiji sa njom kada je rekla da njih dvoje nekoliko meseci nisu zajedno i da su ostali prijatelji. Ona je tada čak ispričala da ga je ona dovezla u Šimanovce u u seljenje u Belu kuću - rekao je Taki koji veruje da njegova ćerka neće ulaziti u konflikt sa Stanijom:

Maja Marinković, Marko Marković
foto: Printscreen/Zadruga

- Mislim da Maja i Stanija neće ulaziti u konflikte zbog Marka. Ona je ipak rekla da je on njena prošlost.

Maja se dosta promenila od prethodnog rijalitija to dokazuje i njena veza sa Markom. On je normalan momak, nije baraba i nasilnik kao neki njeni bivši - kazao je Marinković i priznao da bi voleo da Majina i Markova veza opstane:

Stanija Dobrojević
foto: Kurir Privatna Arhiva

- U ovom trenutku ne bih znao da li će ta veza uspeti. Želim im svu sreću, ali da to bude prava ljubav, a ne nasilje, tuče i stres... Svi znamo kako su Majine prethodne veze izgledale, to ne bih voleo da gledam ponovo.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

02:44

Taki o Maji Marinković i pretnjama Jovani Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track