Najnovije vesti

"GDE GOD SE POJAVIM, NEMAM MIRA! IMAO SAM ANKSIOZNOST" Dragojević priznao kako mu je bilo posle pobede u rijalitiju, ON mu pomogao
Foto: Printscreen/Amidži šou

OTVORENO

"GDE GOD SE POJAVIM, NEMAM MIRA! IMAO SAM ANKSIOZNOST" Dragojević priznao kako mu je bilo posle pobede u rijalitiju, ON mu pomogao

Stars

Dejan Dragojević je tokom svog gostovanja istakao da mu se život nakon pobede u "Zadruzi" dosta promenio, ali i da je za to zaslužan i njegov brat David.

On je otkrio da je smršao četiri kilograma i da nastavlja dalje.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Ima života i posle "Zadruge", a veliki udeo u svemu tome ima David. Budi me svako jutro da idemo da trčimo, šetamo, treniramo, on se bavi i tom ishranom... I ja sam se malo raširio kao on! Smršao sam četiri kilograma za dve nedelje, planiram da nastavim dalje s tim. Imao sam anksioznost od gomile ljudi, da se pojavim bilo gde - otkriva Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Gde god da se pojavim, nemam mira. Bili smo nedavno u Sarajevu, nisam mogao da izađem napolje, od restorana do auta je bilo 50 metara, to je bio haos! Napredovao sam u tome, pre se recimo nisam javljao na nepoznate brojeve, a sada se javim! Sad mi je mnogo lakše, oslobađam se. Oslonio sam se na Davida, on funkcioniše mnogo lakše i bolje nego ja, ja da bih upao u to funkcionisanje treba mi par godina, tako da, hvala Bogu, imam njega - zaključuje Dejan u emisiji "Amidži šou".

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja