"STOKA, DAMJANU TREBA DA SE URADI MNOGO GORE, SRAMOTA!" Anastasija Ražnatović ogorčena zbog brutalnog prebijanja Sare (19)
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

užas!

"STOKA, DAMJANU TREBA DA SE URADI MNOGO GORE, SRAMOTA!" Anastasija Ražnatović ogorčena zbog brutalnog prebijanja Sare (19)

Stars -

Domaća javnost potresla je vest o devetnaestogodišnjakinji Sari, koji ju pretukao Damjan Hadžić (23).

Poznata Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q podelila je tokom prethodne noći fotografije svoje brutalno pretučene sestre, koja je sa brojnim povredama koje joj je naneo suprug Damjan Hadžić prebačena u bolnicu.

Sara H., S.H., Damjan Hadžić, D.H., Una Kablar, Uki Q
foto: Privatna Arhiva

Mreže su se usijale od osuda zbog ovog postupka, a tim povodom oglasila se i pevačica Anastasija Ražnatović. Ona je pobesnela zbog nasilja u porodici, pa je tako na svom Instagramu podelila sledeću poruku:

- Sramota! Dno dna! Isto ovo i još mnogo gore dotičnom Damjanu treba da se uradi! Stoka! - napisala je Anastasija uz fotografiju pretučene devojke.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Podsećamo, Una Kablar sinoć je objavila da je njena sestra brutalno pretučena od strane svog supruga, zajedno sa dvomesečnom bebom, nakon čega ih je obe ostavio ispred VMA, a potom pobegao.

Sara H., S.H., Damjan Hadžić, D.H., Una Kablar, Uki Q
foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

Anastasija pokazala deo provoda na Šaulićevoj svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track