"ČEKAMO INFORMACIJE, PRVO MORAJU DA SE UTVRDE SVE ČINJENICE!" Oglasio se Emilov drug, sve vreme je uz njegovu ŽENU
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

ŠOK

"ČEKAMO INFORMACIJE, PRVO MORAJU DA SE UTVRDE SVE ČINJENICE!" Oglasio se Emilov drug, sve vreme je uz njegovu ŽENU

Stars -

Nakon brutalnog okršaja u Zadruzi, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov pesničili Uroša Ćertića, produkcija je donela odluku da obojica budu diskvalifikovani.

Emil Kamenov
foto: Printscreen YouTube

Golubovića i Kamenova je u Šimanovcima dočekala policija, a nakon hapšenja Kamenova, za Kurir se oglasio njegov prijatelj i podrška Mihajlo, koji nam je poručio da još čekaju i prikupljaju potrebne informacije.

- Emilova supruga i mi kao njegova porodica i najbliža podrška još uvek prikupljamo sve informacije. Čekamo da vidimo šta se tačno dešava. Za sada, nemamo nikakav komentar. Oglasićemo se tokom sutrašnjeg dana. Mi ovde imamo informacije kao i vi, ali čekamo njenu potvrdu. Hvala Kuriru na interesovanju, ali kada je zakon u pitanju, prvo moraju da se utvrde sve činjenice, a realnost je drugo - poručio nam je Mihajlo.

Kristijan Golubović
foto: Pritnscreen

- Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz "Zadruge" jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani - glasilo je pismo Velikog šefa.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track