SOFIJA UNA ŠOKIRANA ALJKAVOŠĆU ZADRUGARA! Iznervirala se kako pojedini ne vode računa o HIGIJENI, pa iznela ove DETALJE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

besna zbog nehigijene

SOFIJA UNA ŠOKIRANA ALJKAVOŠĆU ZADRUGARA! Iznervirala se kako pojedini ne vode računa o HIGIJENI, pa iznela ove DETALJE! (VIDEO)

Stars -

Sofija Una Manić iznervirala se zbog velike aljkavosti i nereda pojedinih zadrugara, koji kako je navela nemaju elementarni osećaj za higijenu. Kontroverzna učesnica Zadruge 6, koja je pre ovog rijalitija učestvovala u rijaliti Baru, požalila se nedavno u pušionici o nehigijeni pojedinih njenih cimera.

Naime, Sofija Una je u pušionici sa zadrugarima sa kojima se zatekla na šaljiv način iznela neke detalje vezani za higijenu, tačnije nehigijenu pojednih zadrugara.

Sofija Una Manić
foto: Printscreen/Zadruga

- Zgadila mi se ovolika nehigijena. Moj krevet tačno po dijagonali gleda ka kupatilu, tako da sve vidim. Vidim sve, kad dižu dasku rukama, vataju se za onu stvar, pišaju, hvataju ga, ne peru ruke i tako izlaze i pružaju ruku i pitaju Sofija hoćeš li keks, mislim se hvala ti jako si ljubazan - rekla je Sofija Una, na šta se reper Nenad Aleksić Ša nadovezao:

Sofija Una Manić
foto: Kurir Arhiva

- Meni se najviše smuči kad vidim ženske uloške i štapiće za uši. To mi je katastrofa, to je takva nehigijena, da nemam reči - rekao je reper, na šta je Sofija Una dodala:

- Ne mogu da verujem pojedine zadrugarke kako su aljkave i kako ne vode računa o svojoj higijeni, o cipelama, donjem vešu, strašno zgadi mi se kad to sve vidim.

Podsetimo Sofija Una Manić bavi se muzikom, tačnije je disk-džokej, a pre Zadruge 6 učestvovala je u rijalitiju Bar, gde je ostala upamćena po vezi sa Ivanom Neškovićem, koji je takođe bio u Zadruzi 6, ali je prošle nedelje sa Snežanom Bogdanović odlučio da pobegne iz rijalitija.

Kurir.rs/Stefan Božović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja