KRAJNJE NEODGOVORNO! Zorannah UDARILA PO VOTKI, a onda SELA ZA VOLAN pa se snimala za Instagram! PAPARACO
Foto: Kurir, Printscreen

IZBEGLA VELIKU KAZNU

KRAJNJE NEODGOVORNO! Zorannah UDARILA PO VOTKI, a onda SELA ZA VOLAN pa se snimala za Instagram! PAPARACO

Stars -

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je s prijateljima uživala na jednom muzičkom događaju.

Ona je prisustvovala nastupima poznatih trepera i repera, a da joj je ovaj izlazak prijao, videlo se i po tome što je celo veče nazdravljala i pila žestinu.

Zorana Jovanovic Zorannah
foto: Kurir, Printscreen

Iako je više puta u medijima isticala da ne pije, jer ne podnosi dobro alkohol, ovog puta ju je atmosfera očigledno ponela, pa je pored hladne vode, žeđ gasila i flašom votke, kao što se može videti na fotografiji koju je zabeležio naš paparaco na licu mesta.

Blogerki svakako ne možemo da zamerimo što se s društvom opustila i uživala u dobroj muzici i kojoj čašici alkohola više, ali ono što nije pohvalno je to što je nakon ovog muzičkog događaja sela u svoja kola pripita i uputila se ka stanu. Ona se to veče i snimala za društvene mreže. Kako je moglo da se vidi na tim snimcima, ona je u kolima pevala, a da ju je alkohol "uhvatio", videlo se i po njenom ponašanju i zaboravljenim rečima pesama.

Zorannah je imala sreću što te večeri nije naišla na patrolu saobraćajne policije, jer bi u suprotnom za prekršaj koji je napravila mogla da dobije novčanu kaznu do 200.000 dinara, ali i zatvorsku kaznu do 60 dana, kao i određen broj kaznenih poena, ali i zabranu upravljanja vozilom na određeni period.

Zorana Jovanović, Zorannah, Zorana Jovanović Zorannah
foto: Youtube screenshot

Ova poslednja kazna bi posebno teško palo Zorani, jer kako je jednom prilikom rekla, ona bez automobila "ne bi mogla da živi".

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

00:21

ANONIMNI ME NE ZANIMAJU! Zorannah u Kontra šouu otkrila šta je presudno za izbor partnera: Ako nije VERIFIKOVAN nije muškarac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track