02:24

Zadrugari napravili lom na romskom veselju

Pa ovo može samo Bata LAki

SANJA VUČIĆ, REŠIĆKA, KARIĆ LUDOVALI DO ZORE: Evo kako su se Zadrugari proveli na veselju, LETE EVRI na sve strane! (VIDEO)

Stars -

Sanja Vučić, Sandra Rešić, Bora Santana, Stefan Šebez, Stefan Karić ne izlaze iz kafane, a u sredu veče su bili na žurki na kojoj su došli romi iz cele Evrope.

Pevačica i bivši zadrugari su uživali do zore, a zapevala im je i Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em. I ekipa Kurira je bila na licu mesta i zabeležila kako se provode javne ličnosti.

Stefan Karić
foto: Kurir

Zadrugarima je očigledno nedostajao dobar provod, a poznato je da su romske žurke najveselije. Stefan je non stop kitio muziku, Rešićka se uvijala, a Vučićeva je čak uzela bubanj od muzičara i u njega lupala. Ludovali su do zore.

Sanja Vučić
foto: Kurir

- Došli su nam naši prijatelji romi iz cele Evrope: Beča, Italije, Švedske, Nemačke, Belgije. Moja zamisao je bila da u većem broju okupim ljude koji nas vole i prate, a slušaju ovu vrstu muzike. Uglavnom bude po 1200 ljudi. Svi se vesele, uživaju. Volim da kažem to je veče za dušu - rekao je za Kurir Saša Živanović poznatiji kao Bata Laki.

Sanja Vučić
foto: Kurir

Ljiljana Stanišić

00:28

Stefan Karić oduševljen dok mu Tijana Em peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track