OTKRIO SVE O PROPALOM BRAKU SA PEVAČICOM: Boki za krah veze otpužio ženu Ivanu Šašić, a ovo joj je NAJVIŠE ZAMERIO (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Printscreen

ništa on nije kriv

OTKRIO SVE O PROPALOM BRAKU SA PEVAČICOM: Boki za krah veze otpužio ženu Ivanu Šašić, a ovo joj je NAJVIŠE ZAMERIO (VIDEO)

Stars -

Bojan Boki Simić, bivši muž Ivane Šašić, čim je ušao u Zadrugu bacio je oko na Maju Kovačević i sad je otkrio sve o tom odnosu, kao i šta se desilo sa njegovim brakom sa pevačicom.

- Darko mene su ovde sjajno dočekali, kao da sam došao kući, osećam se da pripadam ovde, ovo je moja druga kuća - rekao je Boki. - Celo jutro si priveo u društvu Maje Kovačević?

Jesam, super je Maja, veoma mi je draga i zanimljiva - rekoa je Boki. .

Reci mi šta se desilo sa tobom i Ivanom, vaš prisan odnos koji se raspao? - upitao je Darko.

Ivana Šašić, Bojan Simić
foto: Damir Dervišagić

- Pričalo se da smo imali dug, ali to nije istina. zadružili smo se, imali kredi, a ona je ušla da zaradi da to plati. Jednostavno smo pukli, udalji li smo se, a meni je trebala pažnja. Iskreno, izgubio sam se u tom životu - rekao je Boki pa komentaisao odnos sa majkom i bratom.

- Sa bratom sam se posvađao. došla je policija i zbaranjen mi je prilaz majci i braću. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata, Ivana mnogo tu priča. Ona slika audi kad kupi, a onda, a da ne pitam, ona je pre 11 godina izdala prvi album. Ne znam šta pokušava sa izjavam u medijim, da me minira. Moja majka je čuvala njenu decu, a Ivana spava. Da ne pominjem pesme koje sam joj kupio - rekoa je Boki.

- Ona je majka dvoje dece, njoj su deca bila na prvom mestu, ne krivim je ali mene je zapostavila. Posle svega što sam saznao ona ne postoji za mene - dodao je Bojan.

Podsetimo, brak Ivane i Bojana raspao se posle pet godina kada je pevačica saznala da ju je suprug varao i da je vodio dvostruki život. Bojan je palarelno imao vezu i sa Ivanom, ali i sa sedam godina starijom ženom od nje.

kurir.rs

Bonus video:

01:29

ZNALA SAM DA KRISTIJANOV BRAK NE FUNKCIONIŠE: Ivana Šašić srećna što je pobegla na vreme iz RIJALITIJA i iznela TAJNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track