OVO JE ISTINA O ODNOSU MIRKINE MAJKE I VUJADINA! Dugo se šuškalo, a sada je konačno OTKRIVENO, isplivale fotka s proslave! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

sada je sve jasno

OVO JE ISTINA O ODNOSU MIRKINE MAJKE I VUJADINA! Dugo se šuškalo, a sada je konačno OTKRIVENO, isplivale fotka s proslave! (FOTO)

Stars -

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, najmlađa od njihovo četvoro dece, pre nekoliko dana proslavila je svoj prvi rođendan.

Ponosni roditelji nisu krili svoju sreću kada su devojčici najpre čestitali rođendan putem društvenih mreža, a kasnije su organizovali i veliku rođendansku proslavu koja je okupila sve Saviće i Vasiljeviće.

Mirka Vadiljević, Vujadin Savić
foto: Printscreen Instagram

Nove fotografije sa tog događaja stižu sada i to nakon što je Bojan Rajević, brat ponosne bake Marine Rajević Savić, objavio nekoliko ovekovečenih trenutaka na svom Instagram profilu.

Lepo je što je ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića posle dužeg vremena okupila čitavu veliku porodicu, a jednako srećna i ponosna bila je i druga baka Mirjana Vasiljević. Ona je sa Marinom i malom slavljenicom pozirala uz širok osmeh što dokazuje da su dve pre u veoma dobrim odnosima.

Mirka Vasiljevic, Vujadin Savic
foto: Damir Dervišagić

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je dobila tortu na čak četiri sprata, što govori da su Mirka i Vujadin okupili veliki broj prijatelja koji su se Anikinom dolasku na svet radovali od srca, dok je dekoraciju upotpunilo mnogo balona. Mališani su uživali u brojnim zanimljivim sadržajima, a ponosni roditelji nisu krili sreću i oduševljenje povodom prvog rođendana malene Anike.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track