MIROSLAV ILIĆ NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU! Na Areni osvanuo megabord sa muzičkom legendom, OČEKUJE SE SPEKTAKL
Foto: Ana Paunković, Kurir

Pripreme

MIROSLAV ILIĆ NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU! Na Areni osvanuo megabord sa muzičkom legendom, OČEKUJE SE SPEKTAKL

Stars -

Miroslav Ilić ništa ne prepušta slučaju kada je predstojeći koncert 10.decembra u Štark Areni u pitanju. Legendarni pevač slavi zlatni jubilej, 50 godina karijere, a ujedno i svoj rođendan.

Miroslav Ilić
foto: Kurir

Tako je megabord sa likom slavuja iz Mrčajevaca ukrasio našu najveću halu. Publiku očekuje neverovatan provod, a ovaj koncert biće prava muzička poslastica, baš onakva kakvu i najavljuje:

- Mislim da je ovaj koncert vredan da to ispratim kako dolikuje i svojim pesmama dam na važnosti. I publika koja poštuje moj rad zaslužila je da proslavimo kako valja i da je gospodski ugostim. Bože zdravlja, pa da se malo svi proveselimo - rekao je pevač.

Iako nosi epitet velike zvezde, koja iza sebe ima hiljade održanih koncerata, Miroslav je oduvek živeo skromno, pa se tako i ponašao. Upravo zbog njegove smirenosti i plemenitosti bije ga glas „uobraženog pevača“, ali njemu to ne smeta.

Miroslav Ilić, snimanje spota
foto: Ana Paunković

- Važno je da moji prijatelji znaju ko sam ja i šta sam. Ne smeta mi zlato moje šta drugi misle. Znate, ja sve vidim, ali puštam. Neka, oči sve govore - kaže skromno pevač.

Inače, Ilić je poslednjih godina koncerte pravio u Sava Centru, ali je producent Saša Mirković koji vodi karijere najvećih muzičkih zvezda odlučio da ovoga puta to bude Arena.

Miroslav Ilić
foto: Damir Dervišagić

Lj. S.

01:33:14

SCENIRANJE 09.10.2022. STANIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track