ADIL IZGRADIO KUĆU OD 200.000 EVRA KOD SMEDEREVA! Bazen nasred dvorišta, sve MODERNO odrađeno, ovo su svi DETALJI
Foto: Damir Dervisagic

Saznajemo

ADIL IZGRADIO KUĆU OD 200.000 EVRA KOD SMEDEREVA! Bazen nasred dvorišta, sve MODERNO odrađeno, ovo su svi DETALJI

Stars -

Pevač Adil Maksutović sazidao je kuću od 200.000 evra kod Smedereva. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevač se sa porodicom uskoro seli iz Koteža u Podunavski okrug.

Muzičar je sa suprugom Anom Ramadanovski, ćerkom pokojnog folkera Džeja Ramadanovski, pre nekoliko godina kupio plac, na kojem su majstori nedavno izgradili vilu.

Adil, Adil Maksutović, koncert
foto: Marina Lopičić

Radovi su pri samom kraju, a tamo će Adilova porodica uskoro preći da živi. Prema rečima našeg izvora, plan je da se usele do kraja godine, zapravo da novogodišnje i božićne praznike dočekaju u novoj oazi mira. Adil je oduvek želeo da pronađe idealno mesto za kuću sa dvorištem i bazenom, priča naš sagovornik blizak pevaču. Prijatelj mu je preporučio lokaciju u okolini Smedereva i veoma mu se dopala. Sve je urađeno u modernom stilu. Deca imaju svoje sobe, a Adil i Ana njihovu bračnu. Kako navodi izvor Kurir, pevač ne zavisi od Beograda i želeo je da ima mir daleko od gradske vreve i gužve, jer on svakako zbog posla putuje po celoj Srbiji i Evropi, a do aerodroma mu je potreban samo auto-put.

Dete, Adil, Ana Ramadanovski
foto: Dragan Kadić

Ana je, navodi sagovornik Kurira, oduševljena i projekat je urađen po njenoj zamisli. Njih dvoje posle burnog perioda koji su proživeli konačno uživaju u ljubavi i idili. Deca su im centar sveta i sve je podređeno njima. Adil je maksimalno posvećen familiji, o čemu je i sam ranije pričao. U novom domu imaće i veliko dvorište koje je uređeno prema potrebama njihovih sinova. Probali smo da stupimo u kontakt sa Maksutovićem, ali on se nije javljao na pozive.

Džej Ramadanovski, Adil
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pnčić

E.K.

Bonus video:

00:20

Ivana Pavković i Petar Mitić prstili blizance

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track