ŠTA SE DESILO ZVEZDI GRANDA?! U takmičenju opčinio Karleušu svojim TELOM, a sada izgledom IZNENADIO SVE! ŠOK TRANSFORMACIJA (FOTO)
Foto: Kurir televizija

NEOČEKIVANO

ŠTA SE DESILO ZVEZDI GRANDA?! U takmičenju opčinio Karleušu svojim TELOM, a sada izgledom IZNENADIO SVE! ŠOK TRANSFORMACIJA (FOTO)

Stars -

Zvezda Granda Žarko Madžić napravio je transformaciju, a njegovo telo sada svi komentarišu.

Niame, Žarko Madžić prvi put je stao na veliku binu još pre nekoliko godina kada je svojim izgledom oduševio Jelenu Karleušu, naročito kada je nastupio u nekoliko golišavih izdanja. Komentari na račun njegovog izgleda nisu izostali ni od strane publike, a pevač je nekoliko sezona kasnije ponovo postao deo šoua.

Žarko Madžić
foto: Printscreen, Printscreen/Zvezde Granda

U prošloj sezon Žarko je bio takmičar pod mentorstvom Cece Ražnatović, a brzo je ponovo postao miljenik ženskog dela publike kako zbog raskošnog glasa, tako i zbog izvajanih mišića koje je rado pokazivao na sceni. Tokom cele sezone žario je i palio, mamio uzdahe devojaka svojim mišićima i trbušnjacima, a sada je sve zaprepastila najnovija fotografija koja je osvanula na njegovom Instagram profilu na kojoj mišići više nisu kakvi su bili.

Žarko Madžić
foto: Printscreen, Printscreen/Zvezde Granda

Umesto trbušnjaka i izvajanog struka, pevač je pokazao stomačić, a fotku iz ogledala začinio je pesmom od Marine Perazić "Kolačići". Žarko se potom oglasio za medije i priznao da je zbog poslovnih obaveza zapustio teretanu, te da gotovo čitavog leta nije vodio računa o svom izgledu.

"Počeo sam da radim kao nenormalan i način života me je naterao da se zapustim. Šta da radim?", požalio se Žarko i nastavio:

"Previše svirki, previše posla i nemam ni vremena ni snage da toliko vodim računa ni šta ću, ni kad ću da jedem, pa sam se malo zapustio. Ali dobro, prolazi leto pa će biti malo jednostavnije, imaći vremena da se posvetim treningu i ishrani. Inače, tokom leta baš ništa nisam vodio računa, samo sam radio i putovao."

Kurir.rs

Bonus video:

04:37

SPOPADAJU ME I MUŠKARCI I ŽENE! Veliko priznanje popularnog pevača: Svi odlepljuju na OVU STVAR na njegovom telu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track