SNALAŽLJIVA! GOCA TRŽAN NAŠLA JOŠ JEDAN NAČIN DA ZARADI Pokrenula još jedan biznis, pare kaplju sa svih strana, a ON joj je ORTAK
Foto: Printscreen/Ami G show

preduzetnica

SNALAŽLJIVA! GOCA TRŽAN NAŠLA JOŠ JEDAN NAČIN DA ZARADI Pokrenula još jedan biznis, pare kaplju sa svih strana, a ON joj je ORTAK

Stars -

Pevačica Goca Tržan ima pune ruke posla, ali je ipak našla vremena za još jedan privatni biznis. Naime, Goca je rešila da sa suprugom Rašom Novakovićem otvori muzički studio u kom će muzičari moći da snimaju pesme.

- Pravimo studio jedan kod nas u Baču, u kući Rašinih roditelja. Tamo ćemo napraviti studio za snimanje pesama, kavere i slično. Biće uređen po mom ukusu, a i mi, muzičari, imaćemo prostor u kom ćemo moći da "džemujemo" i da se igramo kako se nama igra - otkrila je Tržanova.

Raša Novaković, Goca Tržan
foto: Nemanja Nikolić

- Imam sad jedan koncert. Mnogo radim, pa ponekad ne znam da li vodim emisiju, da li pevam, da li glumim, ali to je moj život. Da je drugačije, odnosno da nemam ovoliko posla, verovatno bih umrla od dosade - dodala je uz osmeh pevačica.

Podsetimo, Goca Tržan, osim solističkih nastupa, uredno održava i koncerte sa sastavom "Tap 011", dok uporedo snima emisiju u kojoj sa javnim ličnostima razgovara o brojnim temama. Osim toga, pevačica snima i porodični rijaliti, ali i video zapise za vlastiti Jutjub kanal.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:21

Goca Tržan kroz suze podelila šta joj se desilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track