LEA KIŠ SE TOLIKO ISFOTOŠOPIRALA DA JE ISTA JAMI! Voditeljka fotkom podigla prašinu, sličnost sa pevačicom je neverovatna! HIT
Foto: Instagram

iznenadila

LEA KIŠ SE TOLIKO ISFOTOŠOPIRALA DA JE ISTA JAMI! Voditeljka fotkom podigla prašinu, sličnost sa pevačicom je neverovatna! HIT

Stars -

Voditeljka Lea Kiš podigla je prašinu na mrežama kada je objavila jednu svoju fotografiju.

Naime, Lea se uslikala na snimanju emisije, a sudeći po komentarima, svi su primetila da je preterala u fotošopu. Budući da je Lea gotovo promenila lični opis u aplikaciji, uporedili su je sa pevačicom Jasnom Milenković Jami.

Lea Kiš
foto: Pritnscreen

"Kako Jami od Lea Kiš, pitam?!", "Koliko ćete fotošopa? Može!", "Ja ne znam zašto žene ovo rade, sve izgledaju isto, kao vanzemaljci", "Iju, i ja pomislih da je Jami", "Dobro, malo se žena zanela, šta sad", nizali su se komentari, ali bilo je i onih koji su stali u odbranu Kišove.

Jasna Milenković Jami
foto: Printscreen/Instagram

"Pričajte vi šta god hoćete, ali žena izgleda kao zmaj", "Lepa je žena svakako, da li je malo koristila aplikacije za obradu? Jeste, ali ko to ne radi danas", "Ja mislim da su ovo operacije, a ne Fotošop. Šta god da je u pitanju, Lea izgleda sjajno. Hajde da vidim vas u njenim godinama", pisali su tviteraši.

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

Vanja Mijatović promenila venčanicu, Aleksandra uhvatila bidermajer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track