Najnovije vesti

ANA BEKUTA POBESNELA NAKON NAVODA DA ŽIVI SA MRKINOM BIVŠOM: Otkrila pravu istinu o odnosu sa Dašom Mrkonjić, pa poručila OVO
Foto: Kurir Televizija

obelodanila sve

ANA BEKUTA POBESNELA NAKON NAVODA DA ŽIVI SA MRKINOM BIVŠOM: Otkrila pravu istinu o odnosu sa Dašom Mrkonjić, pa poručila OVO

Stars
16:56h

Informacije da je Ana Bekuta u svoj stan dovela Draganu Dašu Mrkonjić, udovicu pokojnog političara i svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, danima privlači pažnju javnosti, a pevačica se sada oglasila ljuta zbog ovih spekulacija.

Ana se oglasila na svom profilu na Instagramu i pojasnila kako stoje stvari, a saopštila je i u kakvom je odnosu s Dašom:

Ana Bekuta, Daša Mrkonjić
foto: Stefan Stojanović MONDO, Nikola Anđić

- Dragi moj, danas je izašao članak u kojem se navodi da živim sa Draganom Mrkonjić i vodim je na lekarske preglede dok u njenom stanu živi moja unuka Sonja. Svaka informacija u tom članku je potpuno netačna, a ton kojim je napisam i izmišljotine koje su navedene u članku su zaista uznemirujuće svakoj pristojnoj osobi. O Dragani Mrkonjić nikada nisam i nikada neću reći nijednu ružu reč. Žao mi je što se na ovakav način moram boriti protiv neistina koje već godinu dana pišu o mom odnosu sa Draganom Mrkonjić, ali ne postoji drugi način osim da demantujem svaku izmišljotinu. Zaista je bilo dosta - napisala je Bekuta.

Podsetimo, Ana Bekuta i Dragana Mrkonjić Daša, zakonita supruga pokojnog Milutina Mrkonjića Mrke, ostale su u korektnim odnosima zbog ljubavi prema voljenom partneru.

Kurir.rs

Bonus video:

Ana Bekuta na nastupu u Vrnjačkoj Banji
00:26

Ana Bekuta na nastupu u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja