BILA JE OMILJENA ZVEZDA GRANDA, A ONDA SE ZALJUBILA U FUDBALERA I NAPUSTILA SRBIJU: Ovako danas IZGLEDA Silvija Nedeljković!
Foto: Printskrin Youtube

ko bi rekao?

BILA JE OMILJENA ZVEZDA GRANDA, A ONDA SE ZALJUBILA U FUDBALERA I NAPUSTILA SRBIJU: Ovako danas IZGLEDA Silvija Nedeljković!

Stars -

Učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je publiku, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Silvija je bila takmičarka treće sezone ovog šou programa, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto.

Printskrin, Silvija Nedeljković
foto: Printscreen

Posle “Zvezda Granda” Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela. U međuvremenu se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke i odselila se u insotranstvo.

Nakon nekoliko meseci veze Silvija je za domaće medije otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, dok je još uvek radila punom parom.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je ona svojevremeno.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track