BIVŠA RIJALITI UČESNICA OTIŠLA POD NOŽ! Maci cela glava u modricama i podlivima, pokazala lice posle operacije u Turskoj! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

REŠILA DA BUDE KAO BARBI

BIVŠA RIJALITI UČESNICA OTIŠLA POD NOŽ! Maci cela glava u modricama i podlivima, pokazala lice posle operacije u Turskoj! (VIDEO)

Stars -

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija jedna je od najpoznatijih riajliti učesnica i starleta na ovim prostorima.

Svojim slobodnim ponašenjem mnoge je šokirala, a često posećuje i plastičnog hirurga, o čemu redovno obaveštava svoje fanove na društvenim mrežama.

Ona je sada otišla u Istanbul kako bi joj hirurg uradio korekciju nosa, pa je objasnila i zbog čega se odlučila na ovaj zahvat.

1 / 5 Foto: Printscreen TikTok

- Kada sam stavljala filere, nešto se poremetilo kod nosa, a i zbog izgleda, naravno - rekla je Maca na "TikToku", a na snimku se jasno vide podlivi nakon operacije, što je mnoge prepalo.

Tik nakon operacije, ona je istakla i da je zadovoljna kako je sve proteklo.

- Jako sam zadovoljna operacijom. Ja nisam govorila doktoru kako želim da mi uradi nos, nego je on uradio po svom. Najbolji doktor, sada sam Barbika - istakla je starleta.

Kurir.rs

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track