02:53

MORALA DA POTPIŠE DA NEĆE DA SE UBIJE! Sandra Rešić obukla venčanicu i popela se na vrh zgrade NJENE KOLEGE PRETRNULE OD STRAHA

kurir televizija

MORALA DA POTPIŠE DA NEĆE DA SE UBIJE! Sandra Rešić obukla venčanicu i popela se na vrh zgrade NJENE KOLEGE PRETRNULE OD STRAHA

Stars -

Pevačica Sandra Rešić gostovala je kod Ivana Gajića u emsiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, gde je otkrila da je imala problema prilikom snimanja spota za poslednju pesmu.

Ivan Gajić
foto: Kurir TV

- Dobro ide pesma, nismo urekli, što je dobro - kaže Sandra Rešić.

Za snimanje spota, koji se odigrava na vrhu čuvene zgrade, Sandra je morala da da potpis da se neće ubiti.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

- To je Cip zgrada (Saobraćajni institut), niko ne sme da se penje na nju. Samo nas troje je smelo da bude i morala sam da potpišem da neću izvršiti samoubistvo. A Dejan Milićević ima ogroman strah od visine, pa je stajao iza stuba dok smo snimali - ispričala je Sandra.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

- Meni je bilo simpatično, jer organizator je imao duvalicu za lišće i duvao u mene da izgleda kao da ima vetra, tako je bilo i zabavno i smešno - ispričala je Sandra Rešić u "Pulsu Srbije".

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:30

SANDRA REŠIĆ RONILA SUZE U PROGRAMU UŽIVO! Na ovo pitanje voditelja se SLOMILA, a onda poručila: NIKAD VIŠE NEĆU OVO DOZVOLITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track