MLAĐAN DINKIĆ I MARE OSNOVALI IZDAVAČKU KUĆU! Pokrenuli novi biznis, a evo kojoj INSTITUCIJI su posvetili prvu pesmu
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

otkrivamo

MLAĐAN DINKIĆ I MARE OSNOVALI IZDAVAČKU KUĆU! Pokrenuli novi biznis, a evo kojoj INSTITUCIJI su posvetili prvu pesmu

Stars -

Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare već godinama važe za tandem koji potpisuje hitove mnogih izvođača sa naše scene.

Kompozitor, tekstopisac, producent i aranžer i bivši političar, a sada kompozitor i gitarista pokrenuli su novu izdavačku kuću i Jutjub kanal.

Mlađan Dinkić
foto: Dragan Kadić

Na njemu je juče premijerno objavljena i pesma bivšeg pevača "Miligrama" Alena Ademovića "Kafanizacija", čiji je autor Mare. Ona govori o jednoj od najstarijih, najinspirativnijih i nezaobilaznih institucija - kafani, u kojoj se hranimo, sklapamo poslove, pronalazimo nove ljubavi.

- "U kafani svi smo ista nacija, što je gore to je bolja situacija" - refren je ove pesme, kojom će se oduševiti svi boemi.

Saša Milošević Mare
foto: Damir Dervišagić

Osim ove pesme, u okviru nove izdavačke kuće i Jutjub kanala naći će se premijerno i mnoge druge kompozicije, kao i obrade vrhunskih izvođača za numere koje potpisuju Mare i Mlađan.

Podsetimo, Dinkić je krajem devedesetih svirao sa Božidarom Đelićem i Goranom Pitićem u bendu "Monetarni udar", a kasnije je komponovao i za Sašu Matića, Aleksandru Prijović, Kikija Leksandrića, Dženana Lončarevića, Đorđa Davida, Bobana Rajevića, Dragana Kojića Kebu i mnoge druge...

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:33:14

SCENIRANJE 09.10.2022. STANIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja