KO SU NESTALE JUTJUBERKE? Anđela i Nađa zarađuju 5.000 € mesečno, svađale se sa Baka Prasetom, pile vodu iz WC...
Foto: Printscreen

traže se

KO SU NESTALE JUTJUBERKE? Anđela i Nađa zarađuju 5.000 € mesečno, svađale se sa Baka Prasetom, pile vodu iz WC...

Stars -

Zoran Đorđević, otac srpskih jutjuberkih Anđele i Nađe, uznemirio je javnost kada je na Jutjub kanalu objavio da su njegove ćerke, kao i supruga i rođaka nestale u ponedeljka u Francuskoj.

Naime, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo.

Anđela i Nađa
foto: Printscreen TikTok

Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Ove Požarevljanke su se 2012. godine sa porodicom preselile u Francusku, zajednički Jutjub kanal Anđela & Nađa pokrenule su dok su bile maloletne, 2016. godine, a sada imaju skoro milion pratilaca.

Počele su sa zanimljivim klipovima - od raspremanja sobe, biranja autfita za školu, sređivanja noktiju... Inače, u svemu što snimaju imaju veliku podršku oca, koji se jednom čak javno raspravljao sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji je u svom klipu ismevao sestre i jednu od njihovih nekoliko pesama koju su snimale.

One su pile vodu iz WC šolje, prskale limun u oči, opijale se pred milionskim pratiocima, mahom maloletnih tinejdžera, koji zbog toga mogu da postanu žrtve alkoholizma... samo su neki od klipova koje se mogu naći na njihovom kanalom.

- Anđela Đorđević ima 23 godine

- Pohađa višu školu za estetiku

- Nađa Đorđević ima 21 godina

- Student je prava

- Rođene su u Požarevcu

- Žive u Francuskoj

- Na Jutjubu imaju zajedno preko milion pratilaca

- Na Instagramu svaka ima po oko 400.000 pratilaca

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:18

BAKA PRASE STIGAO U 29. NOVEMBAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track