OTAC NESTALIH JUTJUBERKI ZA KURIR: Još ne znam šta je sa Anđelom i Nađom! OČAJAN čeka da se JAVE!
Foto: Printscreen

čeka da prođe 48 sata da prijavi policiji

OTAC NESTALIH JUTJUBERKI ZA KURIR: Još ne znam šta je sa Anđelom i Nađom! OČAJAN čeka da se JAVE!

Stars -

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević za Kurir je rekao da i dalje ništa ne zna o sudbini svojih ćerki, supruge Tine i rođake Marije.

Tina Đorđević
foto: Pink.rs

- I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu - rekao je za Kurir uznemireni Zoran.

Anđela i Nađa
foto: Printscreen

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao". Između njih je zatim izbio rat, a u sve se, umešao i otac Anđele i Nađe koji je u uživo uključenju sočnim psovkama i pretnjama odgovorio Bogdanu. Na to je usledila Bogdanova reakcija, praćena pesmom "Autotune" koja obiluje prozivkama i sočnim vređanjima na račun dve devojčice i njihovog oca.

kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja