POJAVIO SE JEZIVI SNIMAK NASTAO PRE NESTANKA SRPSKIH JUTJUBERKI: Anđela snimila ČOVEKA U CRNOM kako ih špijunira?! TEORIJE SE NIŽU
Foto: Printscreen

drama u francuskoj

POJAVIO SE JEZIVI SNIMAK NASTAO PRE NESTANKA SRPSKIH JUTJUBERKI: Anđela snimila ČOVEKA U CRNOM kako ih špijunira?! TEORIJE SE NIŽU

Stars -

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević na Jutjubu je u ponedeljak uveče objavio da su nestale njegove ćerke, kao i supruga Tina i rođaka Marija u Francuskoj. Slučaj još nije prijavio policiji jer po francuskom zakonu nestanak može da se prijavi tek nakon 48 sati od nestanka.

žena, Devojka
foto: Printscreen

Sada se na društvenim mrežama pojavio prvo video na kojem se Anđela svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu, a potom i teorije o njihovom nestanku.

žena, Devojka
foto: Printscreen

Kako je mlada jutjuberka objasnila, videla je nepoznatog muškarca koji ju je posmatrao, što je nju znatno uplašilo.

- Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u janki i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je Anđela.

Kako se navodi na društvenim mrežama, Anđela, koja je nestala zajedno sa sestom Nađom, majkom Tinom i rođakom Marijom, izbrisala je ovaj snimak, a pratioci sumnjaju i nagađaju da je ovaj čovek u crnom odgovoran za Anđelin nestanak.

Podstimo, Zoran Đorđević, otac nestalih jutjuberki za Kurir je rekao da još nema informacija o svojim najbliži.

- I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu - rekao je za Kurir uznemireni Zoran.

kurir.rs

Bonus video:

02:06

ANABELA NAŠLA GAGIJU ZAMENU: Voditelj uskočio umesto Đoganija i napravi o haos na sceni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track