POBEDILA JE S MARIJOM ŠERIFOVIĆ NA EUROSONGU: Pogledajte KAKO DANAS IZGLEDA i čime se bavi Ana, eks članica "Bjuti kvinsa"
Foto: screenshot YT

KURIR TV

POBEDILA JE S MARIJOM ŠERIFOVIĆ NA EUROSONGU: Pogledajte KAKO DANAS IZGLEDA i čime se bavi Ana, eks članica "Bjuti kvinsa"

Stars -

Poslednjih godina neretko se događa da javne ličnosti odluče da objave knjigu. Uglavnom to budu autobiografije u kojima otkrivaju detalje iz svog života. Međutim, nekolicina se odluči da napiše i objavi nešto drugačije.

Na primer, knjige za decu. Pevačica Ana Milenković, koju vrlo dobro znate kao deo pobedničkog tima Evrovizije, kada je Mariji Šerifović pevala prateće vokale u Helsinkiju, odlučila je da objavi interaktivnu knjigu "Lav i magična slova".

Ana Milenković
foto: Kurir Televizija

- Pa nisam razmišljala o tome. Moja poslednja pesma je i bila 2015. godine par meseci objavljena pre nego što sam ostala u drugom stanju. Posle toga sam napravila zatišje i onda sam dobila poziv da učestvujem na Beoviziji 2020. godine. Dopala mi se pesma i prihvatila sam, ali bez neke preterane ideje da se vratim na taj put - rekla je Milenković.

01:25

POBEDILA JE S MARIJOM ŠERIFOVIĆ NA EUROSONGU: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi Ana, eks članica Bjuti kvinsa

Ana Milenković

Pohađala je solo pevanje u muzičkim školama Mokranjac i Stanković. Muzikom se profesionalno bavi više od 20 godina. Nastupala je na festivalima kako domaćim tako i internacionalnim.

Iskustvo u timskom radu stekla je sarađujući sa grupama Strip, Blah blah bend, Beauty Queens, a kao prateći vokal dugo je sarađivala sa najvećom balkanskom zvezdom Zdravkom Čolićem i mnogim drugim izvođačima.

Ana Milenković
foto: screenshot YT

Jedan od velikih uspeha je nastup i pobeda na Eurosongu 2007. godine u Helsinkiju (kao prateći vokal Marije Šerifović). Iste, 2007. godine, Ana je predstavlja Srbiju na festivalu Slavianski Bazar, u Belorusiji, gde osvaja 3. mesto.

Od kako je postala mama jednog dečaka po imenu Lav, ona se okrenula pisanju. Najviše knjiga za decu. Ona je tako objavila i knjigu multimedijalnog sadržaja za decu "Lav i magična slova".

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

Marija Šerifović na dijeti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track