OGROMNE ZAVESE, KADA KAO NA FILMU, A LUSTER JE TEK SVETSKI: Sofija Milošević otvorila vrata doma u Beogradu, kupa se u RASKOŠI
Foto: Printscreen/Instagram

LUKSUZ NA SVE STRANE

OGROMNE ZAVESE, KADA KAO NA FILMU, A LUSTER JE TEK SVETSKI: Sofija Milošević otvorila vrata doma u Beogradu, kupa se u RASKOŠI

Stars -

Sofija Milošević je već dugo u vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem, te ga, zbog njegovog posla, prati gde god ih život navede. Trenutno žive u Italiji, s obzirom na to da od letos on igra za Fiorentinu. Sofija često zbog posla dolazi u Beograd, gde ima svoj stan, a u njemu pravu oazu.

Sofija je, jednom prilikom, na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju kupatila u svom stanu, koje ostavlja bez daha.

Sofija Milošević
foto: Instagram

Na prvi pogled mnogi bi pomislili da je ovo kupatilo iz nekih magazina. Bela moderna kada zauzima centralni deo u ovoj prostoriji, a pored nje je zlatni tuš.

Velike bele zavese skrivaju prozor od znatiželjnih pogleda, dok su na podu crne i bele pločice.

Posebnu notu svemu daje luksuzni beli luster, a na zidovima i plafonu su radovi koji dodatno doprinose celokupnom utisku.

Kao i svakoj ženi, Sofiji je bilo potrebno da ima prostora za kozmetiku i šminku, pa su četiri staklene police pune raznih proizvoda.

"Kako je lepo!", "Čista umetnost", "Želim da se okupam u tvojoj kadi", "Zadivljujuće i elegantno" - bili su samo neki od komentara ispod Sofijine objave.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:36

BEOGRAĐANKA OSTALA BEZ STANA I NOVCA! Manipulatori ljubavnih odnosa, OVO SU ALARMI ISKORIŠĆAVANJA, ekspert UPOZORAVA na obmanu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track