BULATA ŽENA MARIJA LETOS IŠUTIRALA I IZBACILA IZ STANA! Kurir saznaje: Marko hteo razvod, pa se pomirili u POLICIJI
Foto: Nenad Kostić, Marina Lopičić, Nikola Anđić Kurir

nije im prvi put

BULATA ŽENA MARIJA LETOS IŠUTIRALA I IZBACILA IZ STANA! Kurir saznaje: Marko hteo razvod, pa se pomirili u POLICIJI

Stars -

Marija Bulat nije u četvrtak prvi put prebila supruga Marka, zbog čega ju je on prijavio policiji, već se to, kako saznaje Kurir, dešavalo i ranije.

Njihov brak je već duže vreme u ozbiljnoj krizi, a situacija je kulminirala pre dva dana, kada je došlo do fizičkog okršaja, nakon kojeg je pevač završio u Urgentnom centru, gde su mu konstantovane povrede.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Dragana Udovičić

Naš izvor, dobro upućen u dešavanja u ovoj porodici, kaže da je Marija i letos bila nasilna prema suprugu, kada je malo falilo da dođe do razvoda, ali su se na kraju pomirili. Ipak, sreća nije dugo trajala i oni od četvrtka ne žive zajedno.

- Ovo nije prva svađa Bulatovih koja se završila tučom. Haos se dešavao i ranije, a letos je baš bilo dramatično. Marija je tada nasrnula na muža, išutirala ga, a na kraju ga je i izbacila iz stana. Bio je to baš žestok okršaj - kaže naš izvor i nastavlja:

Marko Bulat
foto: Printscreen/Premijera

- Marko je uglavnom uvek bio taj koji je pokušavao da spusti loptu. Tako je bilo i letos, ali je ona sve vreme vikala i udarala ga. Kada ga je izbacila, dugo je stajao ispred zgrade. Pozvao je policiju i svog advokata. Kada su došli na njihovu adresu, zvonili su joj, ali ona nije htela da otvori vrata. Marka su odveli u policijsku stanicu. Sve vreme je s njim bio njegov advokat, kojem je govorio da više neće da trpi haos u kom živi i da želi razvod. Međutim, obrt se desio kada je Marija došla u policiju. Tada su razgovarali i pred svima se pomirili.

Zajedno su otišli kući

Kako saznajemo, i pored toga što je najpre rekao da želi da okonča zajednicu, Marko je odustao od toga jer je na sve načine želeo da sačuva porodicu. Takođe bi se uvek sažalio na ženino zdravstveno stanje.

Marija Bulat
foto: Printscreen/Pink

- Opraštao joj je mnoge stvari, bio uz nju kad god je upadala u probleme, a sada je čvrsto rešio da na pakao u kom živi stavi tačku. Rekao je bliskim osobama da više ne može da izdrži. Napustio je stan i neće se vraćati - završava naš izvor.

Kako saznajemo, Bulat trenutno boravi kod jednog od svojih kumova. On, inače, ima stan na Vidikovcu u kom su podstanari, koje je pozvao, izvinio se i rekao da zbog novonastale situacije moraju da se isele. Dok se ne budu snašli, on će boraviti kod kuma, a onda će se preseliti u svoju nekretninu.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: Printscreen/Instagram

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, Marko Bulat je pre sukoba sa ženom u stanu pronašao "neke cevčice", koje je odneo na analizu, a navodno je na njima utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Pevač je tada suprugu nazvao narkomankom, dok mu je Marija u besu udarila nekoliko šamara i počela da ga šutira i grebe. On je svoju izabranicu istog dana prijavio za nasilje u porodici, nakon čega joj je izrečena mera zabrane prilaska. Ona je takođe podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Marko Bulat, Marija Bulat
foto: ATA Images

Mi smo zvali Mariju, rekla je da je u obavezama i da ne može da priča, ali je potvrdila da se Marko iselio iz stana, dok se on ni tokom jučerašnjeg dana nije javljao na telefon, niti je odgovarao na poruke.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

03:29

Marko Bulat o bolesti supruge Marije: Snaga je u Bogu! Progovorio i o estradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track