KO SU RODITELJI MACE DISKRECIJE?! Majka ispričala ŠOK detalje iz Senadinog detinjstva! Bila sa oženjenim, nije htela da ABORTIRA
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVOTNA PRIČA

KO SU RODITELJI MACE DISKRECIJE?! Majka ispričala ŠOK detalje iz Senadinog detinjstva! Bila sa oženjenim, nije htela da ABORTIRA

Stars -

Poznata starleta Senada Nurkić, u javnosti poznatija kao Maca Diskrecija rođena je u Tuzli u Borni i Hercegovini, a proslavila se učešće u rijalitiju, nakon čega je doživela ekspanziju popularnosti.

Potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želeo da se brine o njoj. Enesa je u emisiji "Glamur" rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Enesa Nurkić
foto: Printscreen

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela, pa je Enesa ispričala više detalja te priče.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - objašnjava gospođa Nurkić.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen/Instagram

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

Maca Diskrecija
foto: Damir Dervišagić

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - otkriva Enesa.

Kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track