TIGRASTI TEPISI, TV PORED BAZENA, ŽIRAFE U KUPATILU! Zavirite u raskošne domove SRPSKE estrade! NJOJ JE SVE U ZLATU (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić, Nikola Anđić, Nenad Kostić

raskoš i Luksuz

TIGRASTI TEPISI, TV PORED BAZENA, ŽIRAFE U KUPATILU! Zavirite u raskošne domove SRPSKE estrade! NJOJ JE SVE U ZLATU (FOTO)

Stars -

Kada poznate ličnosti otvore vrata svojih domova, o tome se u javnosti veoma dugo govori. Posebno ukoliko ima i nekih neobičnih detalja, koje uglavnom ne možete da vidite u prosečnom životnom prostoru. Njihovi luksuzni stanovi i kuće uglavnom su uređene po poslednjoj modi, a onda i ukrašene zlatom, kipovima, pa i kožom.

Marta Savić i Mile Kitić veliki su ljubitelji detalja. Za dnevni boravak su odabrali tigrasti tepih, a sa druge strane, mnogi su se iznenadili kada su čuli da je ovaj folk par u kupatilo stavio žirafe.

Tu je i raskošni bazen u kojem, dok uživaju, mogu i da gledaju TV koji su stavili blizu ivice.

1 / 10 Foto: Printscreen/Prva/Exkluziv

Pevačica Cakana predah od obaveza prohnalazi u svojoj kući na periferiji, koja u dvorištu ima i džakuzi.

Cakana
foto: Dragan Kadić

Branka Sovrlić voli stilski nameštaj i starinske detalje, koje je stavila u svaki kutak svog doma.

"Pre dvadesetak godina kada sam se vraćala iz Frankfurta sa nastupa opazio me čovek koji je u Beogradu otvarao prodavnicu nameštaja. Ponudio mi je da dođem kod njega u salon i da ga pogledam. Fotelje i trosed ukrašeni su zlatom, veoma su kvalitetni i jedinstveni", rekla je Branka.

1 / 16 Foto: Vladimir Šporčić

Pevač Aca Lukas u jednoj od svojih izjava otkrio da je pozajmio pola miliona evra od Saše Popovića kako bi kupio nekretninu, ali i da ju je isplatio. Sada je otvorio vrata svog doma i pokazao šta se sve u njemu nalazi. Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jendom delu se nalazi beli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrca nezaostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

1 / 9 Foto: Printscreen/Ami Dži šou

kurir.rs

Bonus video:

04:47

Kako je Stanija zaradila prvih 100.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track