ČUDNI ODNOSI! ANDREANA OBJAVILA PESMU AUTORA S KOJIM SE SUDI! Nakon skandala s "Cipelama", Čekićka snimila Lazićev singl
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

ČUDNI ODNOSI! ANDREANA OBJAVILA PESMU AUTORA S KOJIM SE SUDI! Nakon skandala s "Cipelama", Čekićka snimila Lazićev singl

Stars -

Sukob između pevačice Andreane Čekić i producenta Aleksandra Saše Lazića, koji ju je tužio sudu i traži da mu isplati 50.000 evra od zarade na pregledima na Jutjubu za pesmu "Cipele", svojevremeno je uzdrmao i podelio javnu scenu.

Mnogi muzičari su tada stali na stranu pevačice, dok je bilo onih koji su u njihovom sudskom postupku držali stranu autoru numere. Nedavno je Čekićka objavila singl "Tuđa majica", koji potpisuje upravo Lazić, pa su se njeni fanovi ponadali da je došlo do preokreta i da su se njih dvoje pomirili i rešili nesuglasice.

Andreana Čekić
foto: Printscreen Instagram

Međutim, kako nam je objasnio autor pesme, do toga ipak nije došlo i radi se o singlu koji je on za Andreanu napisao još pre tri godine.

Andreana Čekić
foto: Printsceen

- Nije došlo ni do kakvog pomirenja, nas dvoje se još uvek sudimo. Tu pesmu sam ja za nju napisao 2019. godine, drago mi je da se nalazi na njenom kanalu, voleo bih da zaživi lepo. Želim joj svu sreću u životu i daljoj karijeri - kazao je Saša za Kurir.

Andreana Čekić
foto: Printscreen/Instagram

Zvali smo i Čekićku za komentar, ali ona je trenutno na američkoj turneji pa zbog vremenske razlike nije stigla da odgovori na naše pitanje do zaključenja broja.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

07:03

Andreana Čekić u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja