HIT PAPARACO! Lukas ZASPAO u kolima pred nastup! Stigao ga umor, a evo kako je REAGOVALA PUBLIKA
Foto: Nenad Kostić, Kurir

NE STIŽE DA SPAVA

HIT PAPARACO! Lukas ZASPAO u kolima pred nastup! Stigao ga umor, a evo kako je REAGOVALA PUBLIKA

Stars -

Aca Lukas ne stiže ni da spava kao čovek od mnogobrojnih nastupa širom zemlje i regiona.

U poslednje vreme ne zna više ni gde je ustao, a gde se probudio, pa tako koristi svaki momenat kako bi malo dremnuo i nadoknadio propušteno vreme nespavanja.

Aca Lukas
foto: Kurir

Naš paparaco fotografisao je nedavno Lukasa kako je zaspao na mestu suvozača u jednom automobilu kojim su ga dovezli na nastup u dijaspori. Kako je red za ulazak u klub bio ogroman i zbog ogromne gužve na ulici mnogi nisu uspeli ni da uđu i da uživaju u nastupu svog omiljenog pevača, Aca je, pokušavajući da se probije s vozačem do ulaza u klub, klonuo.

Aca Lukas
foto: B.Galić, Printscreen

Prema rečima našeg izvora s lica mesta, vozaču je trebalo nekoliko minuta da razbudi Lukasa. Ipak, čim se popeo na binu, pevač je zaboravio na umor, pa zapalio masu, koja je uglas s njim pevala hitove.

Stars
foto: Kurir

Podsetimo, naš paparaco je nedavno fotografisao pevača i na beogradskom aerodromu, kada je dobrih sat vremena čekao na slobodno taksi vozilo. Kako više nije mogao da stoji, on je u jednom trenutku seo na svoj kofer i sve vreme pokušavao da telefonom dobije prevoz, što je na kraju jedva i uspeo.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:40

Aca Lukas posetio decu u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track