OGLASIO SE MUŽ VIKI MILJKOVIĆ NAKON ŠTO IM JE NAPADNUT SIN: Ne želim da naša deca ne mogu da se kreću gradom! NIJE PRVI PUT
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO

OGLASIO SE MUŽ VIKI MILJKOVIĆ NAKON ŠTO IM JE NAPADNUT SIN: Ne želim da naša deca ne mogu da se kreću gradom! NIJE PRVI PUT

Stars -

Poznati harmonikaš i kompozitor Dragan Tašković Taške je otkrio detalje napada na njegovog sina, u trenutku dok je boravio u policijskoj stanici i prijavljivao slučaj.

Sin poznate pevačice Viki Mijković i harmonikaša Dragan Taškovića Tašketa, Andrej (15), napadnut je danas kada se vraćao sa treninga, što je zabrinulo sve.

Viki Miljković
foto: Printscreen/Instagram

- Andrej je odmah počeo da trči i jurili su ga. Hvala Bogu nije povređen, na vreme je uspeo da pobegne - rekao je on.

Taške je istakao da ovim putem želi da podigne svest o probemu, koji kako kaže, evidentno postoji, a koji može da se desi bilo kom našem detetu:

- Neću da se pomisli da dižem glas zato što se radi o mom detetu. Isti problem može da se desi i bilo čijem detetu. Moji roditelji su ljudi u godinama, ne želim da im se bilo šta desi, mojoj ženi na putu do prodavnice i slično. Problemu sa migrantima mora da se stane na put - objašnjava poznati harmonikaš.

Viki Miljković, Dragan Tašković Taške
foto: Damir Dervišagić

Tašković je objasnio da ovo nije prvi put da se susreće sa istim problemom:

- Ranije sam jednom prilikom uspeo da pomognem devojci, koju su napali migranti. Znači, nije prvi put. Ne želim da dođemo u situaciju da naša deca ne mogu nesmetano da se kreću gradom usred bela dana. Problem je od opšteg značaja za sve nas. Ukoliko su došli kod nas da žive, nemam ništa protiv toga, ali neka se ponašaju lepo - završio je on.

Kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

00:29

SLAVLJE U DOMU VIKI MILJKOVIĆ! Pevačica slavi 46. rođendan, a muž Taške je IZNENADIO kao nikad do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track