00:40

ACA ILIĆ I MILENA PLAVŠIĆ O SEĆANJU NA ŠABANA ŠAULIĆA! Opisao ga je sa jednom rečenicom koja KRIJE HILJADU EMOCIJA!

kurir tv

OTIŠAO JE NAJVEĆI! Aca Ilić samo jednom rečenicom opisao tragediju u kojoj je stradao njegov kolega: Teško će se roditi neko takav

Stars -

Nakon uključenja kuma Šabana Šaulića koji je komentarisao smanjenje zatvorske kazne vozaču Alsinu Leventu, svoje reči upućene legendi narodne muzike dali su i gosti Kurir televizije.

Gosti u "Pulsu Srbije" gde je voditelj Ivan Gajić bili su Milena Plavšić, pevačica i Aca Ilić, pevač.

Puls Srbije
foto: Kurir televizija

Aca Ilić je pričao o Šabanu Šauliću, opisavši ga sa jednom rečenicom:

Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- Godine prolaze ali ne može da se izbriše sećanje na velikana. Kada su javili tu pretužnu vest, ja sam to komentarisao sa "otišao je najveći". Kao interpretator, kao kompozitior jedan neponovljivi. On je poslednjih 30-40 godina sam pisao melodije za svoje nezaboravne pesme - rekao je Aca Ilić.

Pevačica je istakla da se neće roditi još jedan sličan njemu, opisala ga kao skromnog čoveka:

Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- Taj dan je bio tužan, za njegovu porodicu, za estradu i celu narodnu muziku. Otišao je najveći pevač, ali jedan i od najvećih ljudi kao čovek, bio je izuzetan čovek i kolega. Tako je pevao da ne znam da li će se ikad roditi neko ko će tako pevati, a da bude tako skroman, tako prizeman. Sve komplimente je imao a nije se dićio time, smatrao je da drugi trebaju da pričaju o njemu, i pričaće večno - rekla je Milena Plavšić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

07:52

SEĆANJE NA LEGENDU: Šaban Šaulić dobija bistu u rodnom Šapcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track