"O BOŽE MOJ, GDE JE? KO JE KRIV ZA TVOJ NESTANAK?" Vapaj očajne majke nestale Marijane iz Velikog brata 6 MESECI BEZ TRAGA I GLASA
Foto: printscreen/provereno/dnevnil.hr, Printscreen/YouTube

tuga i bol

"O BOŽE MOJ, GDE JE? KO JE KRIV ZA TVOJ NESTANAK?" Vapaj očajne majke nestale Marijane iz Velikog brata 6 MESECI BEZ TRAGA I GLASA

Stars -

Prošlo je šest meseci kako je nastala Marijana Seifert, pobednice regionalnog Velikog brata.

Gordana Kovačević, majka nestale Marijane, oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk potresnim rečima, uz ćerkine fotografije.

Marijana Kovačević
foto: Pribntscreen/Facebook

"O Bože moj dragi, gde je? Danas šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak?", napisala je Gordana Kovačević, majka nestale Marijane.

Marijana Seifert (37) nestala je 27. aprila 2022. godine. Ona je izašla sama iz stana na zagrebačkoj adresi na Savici i od tada od nje nema ni traga. Njen nestanak prijavio je suprug Karlo.

Marijanine lične stvari pronađene su na Mostu mladosti nedugo pošto je prijavljen nestanak. Upravo zbog toga policija se fokusirala na područje reke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem aprila krenuli su u potragu za Marijanom. Pročešljali su korito reke Save oko Mosta mladosti i obalu ali nisu pronašli Marijanu.

Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

Kurir.rs

Bonus video:

14:06

Blažo Marković otkriva: Zašto Matejevi prijatelji nisu prijavili nestanak odmah?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track