TEREZA KESOVIJA (84) ZAVRŠILA NA INFEKTIVNOJ: Hitno morala da primi antibiotike, nogu je zahvatila VELIKA INFEKCIJA
Foto: Marina Lopičić

trpila bolove

TEREZA KESOVIJA (84) ZAVRŠILA NA INFEKTIVNOJ: Hitno morala da primi antibiotike, nogu je zahvatila VELIKA INFEKCIJA

Stars -

Tereza Kesovija (84) pre nekoliko dana je završila u bolnici što je zabrinulo mnoge njene obožavatelje. Tereza je završila u Klinici za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević‘, a hospitalizovana je zbog jake upale potkožnog tkiva na desnoj nozi. Za Radio Dalmaciju sada je potvrdila da je napustila bolnicu.

- Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem. Pozdravi mi moj dragi Split - rekla im je odlično raspoložena Kesovija.

Otkrila je i da jedva čeka opet stane na pozornicu.

- Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušebrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebalo da uradim pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu. Ja sam zapravo zdrav čovek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert - poručila je pjevačica nakon izlaska iz Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević'.

Tereza Kesovija
foto: Kurir

Inače, Tereza je hospitalizirana kako bi mogla da primi antibiotik koji su joj doktori davali intravenozno. Naime, pevačica je dobila streptokoke i u bolnici je provela nekoliko dana, a sada će kod kuće primati njegu i antibiotike.

- Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe da nestane. Moram uzimati lekove i moram ležati tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram 'štedeti' tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice', ispričala je ranije za Jutarnji list.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:57

Tereza Kesovija tužna zbog smrti kompozitora Sanje Ilića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track