SEKLI SU MI REBRO JER VIŠE NISAM IMALA HRSKAVICU! Dragana Mitar otkrila jezive detalje SEDME OPERACIJE NOSA, spomenula i Edisa
Foto: Printscreen/Instagram

frapirala sve

SEKLI SU MI REBRO JER VIŠE NISAM IMALA HRSKAVICU! Dragana Mitar otkrila jezive detalje SEDME OPERACIJE NOSA, spomenula i Edisa

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge" Dragana Mitar šokirala je ljude na društvenim mrežama kada je objavila da je ponovo, po ko zna koji put, otišla na operaciju nosa.

Tim povodom se oglasila bivša zadrugarka koja je priznala koja joj je ova operacija nosa po redu.

- Iskreno, ovo mi je sedma operacija nosa. Htela sam da operišem nos, ali sam zalutala kod doktora koji nema pojma, ono što sam zamišljala mi nije ostvario. Nekako, svakom operacijom mi je izgledalo sve loše i lošije, tada sam shvatila da definitivno treba da promenim doktora. Trebalo je kod ovog doktora još davno da odem, ali mi se žurilo, a on je uvek bio "pun", zato sam krenula kod ovog koji mi nije uradio kako treba - kaže Dragana, koja je morala da seče rebro ne bi li ponovo operisala nos!

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram

- Pre operacije išla sam na skener nosa, ništa nije unutra toliko oštećeno, ali mi je bila uništena hrskavica. Morala sam da izvadim hrskavicu iz svog rebra, mala je, i onda su to ubacili u mašinu, obradili, pa ubacili u nos, da ima nos za šta da se drži. U tom smislu mi je bio malo teži oporavak, ali operacija nosa me nije bolela. Sada sam stvarno zadovoljna rezultatima, sedmi put sam ga operisala i gotovo je!

To nije sve što je ove godine uradila. Pre nekoliko meseci "ponovila se" novim grudima.

- Stavila sam i nove grudi u aprilu, radila sam remont. Povećala sam za broj ipo, posle osam godina od prvih, hajde malo da osvežim (smeh). Sad ću, kada se oporavim, da se bavim na poslovne planove, dosta sam se zezala, hajde nešto i da radim.

Ljubavni život već duže vreme krije kao zmija noge, a sada je priznala da nije sama.

- Rešila sam da se totalno povučem, da krijem svoj ljubavni život. Moj dečko nije u medijima, neću da ga promovišem. Imam dečka, postoji neko u mom životu - priča Dragana, koja je poručila da je zauvek prekinula odnos sa bivšim dečkom, nekadašnjim učesnikom "Zadruge", Edisom Edom Fetićem.

Edis Fetić, Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram

- Nemamo nikakvu komunikaciju, niti bilo šta. To je ispričana priča. Dva smo sveta različita, treba da bude samo sa ženom i decom. Shvatila sam da mi je bolje kada sam sa nekim ko nema decu, ko je slobodan, pa može da se posveti meni i mom detetu.

Dragana Mitar, Siniša Dragutinović
foto: Printscreen

I dalje se sudi sa bivšim mužem Sinišom Dragutinovićem

- Sad u septembru to je bila luda kuća. Trebalo je da imamo sporazum, uspeli smo da se dogovorimo, ali na njega očigledno neke više sile utiču, pa menja raspoloženja. Nekim budućim ženama je očigledno obećavao kule i gradove, ali od toga nema ništa, jer nisu dobile koliko sam dobila dok sam bila sa njim, pa su sada ljubomorne. Tužila sam ga za alimentaciju, to mora tako, sve preko suda. Dobila sam ga, dobila sam ga i po tužbi za kaljanje ugleda i časti, dobila sam ga zbog objavljivanja spisa, treba da rešimo imovinu. Bolje sudski da ide. A dete ne viđa.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:27

Dragana Mitar ponovo operisala nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track