NIKOLINA PIŠEK GOLIŠAVA I VRELA 6 MESECI OD SMRTI MUŽA: Voditeljka u brusu, mrežastim čarapama, HALTERIMA, zavodi na mrežama! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

OPUSTILA SE

NIKOLINA PIŠEK GOLIŠAVA I VRELA 6 MESECI OD SMRTI MUŽA: Voditeljka u brusu, mrežastim čarapama, HALTERIMA, zavodi na mrežama! FOTO

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek nastavila je dalje nakon smrti muža Vidoja Ristovića, a ovaj put je objavila veoma provokativnu fotografiju.

Nikolina je iskoristila popularnu proslavu "Noć veštica" i fotografisala se, ali ne u kostimu već u brusu, gaćicama, halterima i mrežastim čarapama i sve iznenadila izdanjem.

"Nikolina Pišek! Vi ste meni lepa žena koja je dobrog duha i tela!", "Ne znam zašto ali osećam da sam se "zaljubio" u vas!", "Predivno!", pisali su Pišekovoj u komentarima ispod fotografije koju je odradio fotograf Sime Eskinja.

Ipak, ono što mnogi zameraju Nikolini je što se nije pojavila na šestomesečnom pomenu svom suprugu Vidoju koji je održan prošle nedelje, a zbog ovoga ju je ponovo prozvao njen bivši svekar Miša Grof.

Nikolina Pišek, Miša Grof
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Printscreen

- Očekivao sam da će doći Nikolina, juče je bila u Beogradu. Sigurno ima neke obaveze. Ne verujem da se nije pojavila zbog mene, nikad nije došlo među neprijatnog susreta između nas dvoje. Za nju postoji bitnija obaveza od ovoga danas. Možda je morala da prošeta pse. Udovica nije stigla - kazao je Vitor Ristović, Vidojev otac poznatiji u javnosti pod nadimkom Miša Grof.

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Nikolina Kovač u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track