"TO JE ZLOČIN I TRAGEDIJA" Đorđe David poslao OŠTRU poruku nakon SAMOUBISTVA Mladena Dulića, svojoj ćerci zabranio OVO
Foto: Printscreen YouTube

žestoko osudio sajber nasilje

"TO JE ZLOČIN I TRAGEDIJA" Đorđe David poslao OŠTRU poruku nakon SAMOUBISTVA Mladena Dulića, svojoj ćerci zabranio OVO

Stars -

Član žirija "Zvezda Granda" osvrnuo se na Mladena Dulića, tragično preminulog dečka iz Laktaša, koji je izvršio samoubistvo, zbog kako se veruje, sajber nasilja.

Đorđe David istakao da se radi o velikoj tragediji i smatra da naročito mala deca ne treba da imaju društvene mreže, te da njegova osmogodišnja ćerka Staša, koristi samo Jutjub.

– Moramo da budemo jaki u vremenima gde svi pokušavaju da omalovažavaju. Društvene mreže ne treba shvatati ozbiljno. Stravična je tragedija i to je nešto što treba zaustaviti, ali borite se za prostor, hrabrost – započeo je Đorđe, i nastavio:

Đorđe David
foto: Kurir televizija

– Moja Staša je veselo dete, puna je samopouzdanja, sa osam godina dobija informacije šta je šta i ko je ko. Nema društvene mreže, mislim da je ozbiljan zločin kada dete od osam godina ima to. Ima telefon i smartić satić, da bi bila u komunikaciji sa nama na najbolji mogući način. Njoj Jutjub služi da skine bubanj, klavir, svira program drugog i trećeg razreda niže muzičke škole, a predškolsko je. Bezgrešno skida sve numere i na italijanskom, ruskom, naravno i na srpskom.

Đorđe ima želju da njegova naslednica izabere put muzike kada poraste.

– Voleo bih da je vidim na muzičkoj sceni jer će biti potkovana, sviraće instrumente ozbiljno. Ljudi u bendu su za mene doktori nauka, ne hvatam se instrumenata da se ne bih obrukao. Trudiću se da pored toga što će biti odličan pevač, nastavi da svira klavir i bubanj, trudiću se i gitaru. Bolji je sluhista od mene – istakao je roker, kojeg smo pitali da li joj daje savete kao svojim kandidatima.

Đorđe David
foto: Kurir televizija

– Mnogo je mala da bi dobijala te savete, ono što sada učimo je da kada uđe u kuću izuva patike i pere ruke, pa onda idemo dalje. Puštam joj da godine živi kako treba, bez opterećenja, da na pravi način dobije ono što njenim godinama pripada – objasnio je Đorđe, koji će 5. novembra napuniti 58. godina.

– Vrlo stidljivo obeležavam taj datum, nije foliranje, zaista imam problem sa tim datumom, od tog dana kada je Milan Mladenović preminuo. Živim rokenrol i za rokenrol, Milanova smrt je bila veliki šok. Obeležiću rođendan sa mojom Anom i Stašom, i bendom, to je moja porodica. Neostvarenih želja imam dosta, uglavnom su sve vezane za muziku, i moju Stašu, odnosno njen dalji razvoj – zaključio je on.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:33

PRIČAO DA JE SELJANKA I NARKOMANKA! Džidža i Đorđe David gadno zaratili a sad ŠOK! Ono što je rekla o njmu OSTAVILO SVE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track