VERICA RAKOČEVIĆ NAPUSTILA GNEZDO NA AVALI! Ostavila Veljka da bi bila uz NJEGA pa se oglasila na Instagramu! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

uživa sa njim

VERICA RAKOČEVIĆ NAPUSTILA GNEZDO NA AVALI! Ostavila Veljka da bi bila uz NJEGA pa se oglasila na Instagramu! (FOTO)

Stars -

Brak Verice Rakočević stalno je na udaru javnosti. Istog momenta kada je skopljen, brak Verice Rakočević i 35. godina mlađeg Veljka Kuzmančevića, upravo zbog znatne razlike u godinama, postao je zanimljiv medijima.

Uprkos tome što su dizajnerka i kompozitor uporno govorili kako gaje divan odnos, pun poštovanja, ljubavi, poverenja i podrške, te da pomenutu razliku niti u jednom segmentu ne osećaju i da im je žao što se ranije nisu sreli, dobar deo javnosti nisu uspeli da ubede u bajku koju žive.

Međutim, njihova ljubav, poštovanje i razumevanje opstaje već niz godina. Ne razdvajaju se, sem kad Verica ode u posetu kod svojih unuka, kao što je sad slučaj. Naime, objavila je na Instagramu kako je napustila Avalu i vreme provodi sa unukom.

Verica Rakočević
foto: Printscreen

Jedno vreme se spekulisalo da je Veljko sa Vericom samo zbog novca, jer ga ona izdržava, ali čak i kada su se stvari u jednom momentu preokrenule, u Veljkovu korist te je krenuo da slika i svoja dela prodaje u inostranstvu po visokim cenama, nije bilo načina neverne Tome ubediti da prava ljubav između starije žene i mlađeg muškarca zaista postoji.

Podsetimo, Verica Rakočević je jednom prilikom priznala da izdržava Veljka, i da više doprinosi nego on.

- Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je to nekom bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35 hiljada dinara i nema mogućnost da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke, te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Neki kažu da je Veljko sa mnom zbog para, ali ja sam sigurna da će on jednoga dana napraviti veliku karijeru i da me ni tada neće ostaviti - pričala je kreatorka.

kurir.rs

Bonus video:

01:42

ALBANCI HTELI DA IH UBIJU I SPALE! Verica Rakočević preživela PAKAO u Makedoniji: SPASIO JE MUŽ VELJKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track