PAPARACO SNIMCI TRUDNE LUNE ĐOGANI! Evo kako provodi trudničke dane, ne odvaja se od NJE, svi su ŠOKIRANI njenom transformacijom
Foto: Printscreen/Paparaco lov

PAPARACO LOV

PAPARACO SNIMCI TRUDNE LUNE ĐOGANI! Evo kako provodi trudničke dane, ne odvaja se od NJE, svi su ŠOKIRANI njenom transformacijom

Stars -

Luna Đogani pojavila se u javnosti prvi put nakon što je priznala da je ponovo u drugom stanju nedavno na snimanju emsije ''Amidži šou'', a tom prilikom dobila je brdo komplimenata na račun svog blistavog izgleda.

Ekipa ''Paparaco lova'' pratila je Lunu u stopu, i reklo bi se da Luna i te kako uživa u drugom stanju, a dok bezbrižno šeta u totalno opuštenom izdanju, sa njom je sve vreme njena prva ćerkica Mia, od koje se ne odvaja!

- Super se osećam, kažu mi svi da sam u trudnoći mirnija i nekako mila. Imam neku čudnu i lepu energiju. Tako sam i provalila da sam trudna, to sam osetila u sebi - rekla je nedavno Luna.

Pre nego što je saznala da je trudna, bila je na putu u Americi, dok su njenu ćerkicu Miu čuvale su baka Anabela i Lunina sestra Nina.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Paparaco lov

Kako kaže, svi smatraju da će drugo dete biti dečak, a dodaje da je njoj samo bitno da je dete živo i zdravo, kao i da se ne opterećuje sa time kog će pola biti.

kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track